Vokitud toidud

Kookose-sealihakarri

Keskmine hinne: 3.8 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Võrratu laimimaitseline kookose-sealihakarri on pärit Indoneesia köögist. Valmib kerge vaevaga ja sobib hästi keedetud riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel kuubikuteks lõigatud sealiha, sool, pipar ja õli. Haki peeneks sibul, küüslauguküüned, ingverijuur ja seemnetest puhastatud tšillikaunad. Aja wok või paksupõhjaline pott kuumaks ja pruunista liha mitmes jaos. Tõsta liha kõrvale. Kuumuta pannil hakitud sibul, küüslauk, ingver ja tšilli. Lisa liha, sojakaste ja kookospiim. Hauta nõrgal kuumusel tund aega, aeg-ajalt segades. Lisa laimimahl ja serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kai 30.dets 2014 13:55
Teen samade koostisosadega, aga kanaga - saab kiiremini valmis ja on ka maitsev. Üks kord jäi koos laimimahlaga liiga kauaks tulele, läks mõruks - nüüd võtan kohe pärast laimi sissepanemist tulelt ära. Ingverit ja tsillit (kasutan helbeid) panen ka vähem, kuna ise väga vürtsist ei armasta.
Lissa 24.nov 2014 09:03
Kasutasin 1 keskmise suurusega tšillikauna ja oli piisavalt. Üldiselt maitsev!
Helena 15.nov 2013 15:38
Super hea!!! Pole väga vürtsi sõber ja panin ainult ühe kauna tšillit, aga arvan et järgmiselkorral võin isegi kahega proovida :)
Vürts 09.jaan 2013 15:47
Kui teha täpselt retsepti järgi, siis on see kaste ikka väga-väga vürtsine minu arust. Mul juba 1 tsillikauna ja rohkema kookospiimaga oli vürtsikust juba küllalt :)
Annitoom 09.okt 2012 19:38
Super retsept
DomGoddess 29.aug 2012 15:03
väga-väga maitsev roog! ise panin küll kolmandiku võrra vähem ingverit ja t?illit, aga pärast tundus, et t?illit ei olnudki nii palju - järgmine kord panen juba julgemalt, retsepti järgi. ettevalmistusaeg oli koos hakkimise jms. suhteliselt pikk, niiet u. 3h tuleb kokku varuda selle roa valmistamise peale tegelikkuses. lõpptulemus aga, tasub end igati ära! soovitan soojalt.
k.triinu 07.apr 2012 21:49
panin topelt kookospiima ja selle võrra sojakastet ka rohkem. Vähemaga oleks liiga vähe vedelikku jäänud liha ümber riisi peale. Aga no maitse poolest super!
hl 03.apr 2012 20:31
v2ga maitsev sai ja vedelikku ju kookospiima n2ol kyll,alati saab ka juurde lisada.huvitav kas seda kanafileega ka teha annaks v6i on see pikk hautamine vajalik,kanaliha saab ju kiiresti valmis.
ma 13.mai 2011 15:23
No ma nüüd ei tea kuidas see tund aega hautamine välja peaks nägema kui vedelikku peaaegu et ei olegi :S Eks ma üritan teda pannil hoida kuni võimalik.
marielis 04.veeb 2011 10:45
Väga huvitava ja mõnusa maitsega toit vahelduseks tavapärasele. Lisaks sealihale panin karrisse ka suvikõrvitsat ja väga hästi sobis siia :Y Tsillit ja ingverit panin natuke vähem.
kats 12.apr 2010 17:02
See on tõesti ülihea toit. Meile kodus kõigile väga väga meeldib ja teeme seda ikka ja jälle.
Pyhak 27.märts 2010 15:07
Suurepärane!
JaanikaJa 26.märts 2010 09:56
Olen teinud juba mitu korda seda karrit ja tundub, et iga korraga läheb paremaks. Tõesti maitsev! Mina ainult ei pane nii palju t?illit ning kuna suur ingverisõber ei ole siis ei pannud seda ka.
Kristina 27.veeb 2010 14:05
Mina armastan VÄGA VÜRTSIKAT TOITU! kolmele tsillikaunale lisaks lisasin jalopenosid. Ning ka küüslauku panin poole rohkem ning ingverit vähem pisut! Tõeline nauding vürtsika toidu armastajateler! Soovitan~!
Hindaja 15.veeb 2010 12:05
ülimaitsev! pole sõnu lihtsalt, neelasin keele alla! niii, väääga ülihea on see, parim! :)
MARGUS 18.märts 2009 22:27
TSAU, NAABRIMEES SUPP TULI VÄGA HEA.MARGUS
siirikirikal 18.märts 2009 21:54
Kaunad on üsna erineva suurusega, samuti inimeste vürtsitaluvus, lõpuks peab inimene ise otsustama. Aga jah, eestlaste puhul pole 3 kauna 4 portsu kohta tõesti algajate tase :P
Peach 16.märts 2009 17:15
Väga väga väga hea! Mõnusalt vürtsikas! T?illiga on retseptis küll selgelt üle pingutatud. Peaaegu kaun portsjoni kohta:O Mina lisasin veidi rohkem laimimahla ja t?illit panin 3cm(3kauna asemel) Soovitan:Y
1