Vokitud toidud

Nuudlid veisefilee ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Indoneesia köögist pärit nuudliroog loomaliha ja krevettidega saab mõnusa maitse sellerist.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika veisefilee, kooritud porgand ja seller õhukesteks ribadeks. Vala väiksemateks tükkideks murtud nuudlitele peale soolaga maitsestatud keev vesi. Lase seista 5 minutit ja kurna. Püreeri köögikombainis või minilõikuris ühtlaseks massiks sibul, küüslauguküüned, seemnetest puhastatud tšillikaunad, ingverijuurest lõigatud ribad ja 1 spl õli. Kuumuta wokis 2 sl õli. Lisa püreeritud sibulasegu ja kuumuta paar minutit. Lisa liha ja jätka pruunistamist mõni minut. Sega juurde porgand ja seller. Kuumuta paar minutit ja lisa sojakaste ning tomatipüree. Sega juurde ka munanuudlid ja krevetid. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga ning puista üle hakitud rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ehhh 08.sept 2015 09:25
Pildil pole ju nuudlid !!!!! Täiesti suva, mis kirjutatakse või mis pilt letti lüüakse.
Lihunik 09.märts 2012 19:37
Tõesti võrratu retsept! Soovitan kõikidele :D
Sküü 29.aug 2009 18:20
Kohutavalt hea! Meie pere uus lemmik Küsimus tekkis ainult ingverijuurega. Kas see lõigatakse ka ribadeks või püreestatakse koos sibula ja küüslauguga?:Y
1