Vokitud toidud

Hakklihawok lillkapsaga

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kogus: 4 portsjonit
 Tükelda lillkapsas ja õisikud. Koori porgandid ja lõika ribadeks. Viiluta seened ning haki küüslauk. Kuumuta hakkliha wok-pannil suurel tulel pidevalt segades ja kalla kaussi. Seejärel kuumuta porgandeid paar minutit pidevalt segades õlis. Lisa lillkapsaõisikud, mõne minuti pärast paprikaribad ja seened. Maitsesta ingveri, küüslaugu, kala- ja austrikastmega. Kalla juurde vesi ja lase paar minutit keeda. Lisa hakkliha ja maitsesta sambal oelaki kastmega. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sebuke 16.sept 2009 11:05
no ei teah, ei tulnud eriti maitsev
1