Vokitud toidud

Lihtne lillkapsaroog

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Maitseelamused tervise heaks Autor: Aet Trisberg
Kõige parem suve esimestest lillkapsastest.
Kogus: 3 portsjonit
Lõika lillkapsas õisikuteks ja auruta õisikuid aurupotis umbes 5 minutit. Kui sul aurupotti pole, keeda lillkapsaid väheses vees vaid mõned minutid. Kuumuta vokkpann ning pruunista tükeldatud sibul ja hakkliha kergelt päevalilleõlis. Lisa soola ja pipart ning kalla peale aurutatud lillkapsad. Sega omavahel läbi, puista peale värsket tilli ja serveeri kohe.
Tugevama toidu ihalejad võivad lillkapsaroa kõrvale keeta veel värskeid kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siniliblikas 12.sept 2014 18:45
Võrratu...
Sipsik 26.märts 2012 20:52
Tõesti väga hea ja kiiresti valmiv roog. Muidugi mina lisan juurde ka rõõskakoort ja saab natuke vedelam aga imehea.
1