Vokitud toidud

Lihtne lillkapsaroog varasuvisest saagist

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitseelamused tervise heaks Autor: Aet Trisberg
Parimad lillkakapsad on noored ja esimesed.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Lõika lillkpasas õisikuteks ja auruta neid aurupotis umbes 5 minutit. Kui sul aurupotti pole, keeda tükeldatud lillkapsast väheses vees vaid mõni miut. Kuumuta vokkimispann (see ei kõrveta toitu ja on aedviljade jaoks seetõttu parim) ja pruunista kergelt päevalilleõlis tükeldatud sibul ja hakkliha. Lisa sool ja pipar ning kalla peale aurutatud lillkpapsas. Sega omavahel kõik läbi, puista peale värske till ja serveeri kohe. Kes soovib, võib roa kõrvale keeta veel ka värskeid kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 16.nov 2012 17:31
Väga hea proovige ka!
1