Vokitud toidud

Sealiha seentega

Keskmine hinne: 4.23 Allikas: Wok-toidud Autor: Lia Virkus
Mida pehmem on sealihast fileetükk, seda parem. Vokkimine peab kiiresti ja särinal käima ning sitke lihaga pole siin midagi peale hakata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega sojakaste, ketšup, šerri, vürtsipasta ja fariinsuhkur. Lisa lihakuubikud, sega läbi ja lase mõned minutid lihal maitsestuda. Kuumuta vokk-pann ja vala sinna törts õli. Pruunista pannil marinaadised lihakuubikud, lisa hakitud sibul, viilutatud seened ja tükeldatud paprikad. Vala segule juurde puljong, maitsesta vajadusel soolaga ning lisa tšillit või tšillkastet. Hauta, kuni liha on pehme. Sega tärklis vähese külma veega ning nirista kastme hulka. Kuumuta veidi, kuni segu pakseneb, aga ära enam keeda. Serveeri keedetud basmatiriisiga.
 
 

SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Azazello 10.sept 2016 20:22
Väga hea, Hiina-gurmee stiilis roog! Mina hoidsin liha (sea sisefilee) marinaadis pool tundi ja marinaadi kallasin pärast ära. Liha poleks muidu pruunistunud. Veinikomponendiks Pino Grigio. Supermaitsev :)
Kristiine 11.apr 2013 18:35
Puhastasin chillid seemnetest ja panin esialgu ainult ühe, hiljem lisasin ka teise, kolmandat ei julgenud panna, aga oleks tegelikult võinud täitsa selle ka veel lisada. Kookospiima kogust suurendasin 5dl'ni.
1