Vokitud toidud

Sealihast vokiroog köögiviljade ja ananassiga

Keskmine hinne: 4.94 Allikas: Aasia toidud Autor: Epp Mihkels
Krõmpsuv ja mahlane, magushapu ja vürtsikas, värvikirev ja toitev - kõik need omadused iseloomustavad seda maitsvat toitu.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ pool tundi liha marineerumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lõika pehme ja taine sealiha 1 cm paksusteks ribadeks. Sega tšilli- ja sojakaste ning vala lihatükkidele, lase vähemalt poool tundi toatemperatuuril marineeruda. Samal ajal puhasta köögiviljad. Lõika sibul keskmise laiusega viiludeks, porgand õhukesteks seibideks ning suvikõrvits kangideks. Võta ananssiviilud omast mahlast ja lõika suupärasteks tükkideks.
Nõruta sealiha sõelal, säilita marinaad. Aja vokkimispannil õli kuumaks ning prae lihatükke ägedal kuumusel, kuni need hakkavad pruunistuma. Lisa tükeldatud köögiviljad ja prae pidevalt segades 6-8 minutit, nii et liha jääb küps, kuid viljad krõmpsud. Lisa ananassitükid ja alleshoitud marinaad ning kuumuta veel kord roog läbi. Vajadusel lisa soolasuse reguleerimiseks sojakastet. Serveeri keedetud basmati või jasmiiniriisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marika 19.aug 2013 20:30
Mönusalt magus-hapukas toit, köögiviljad jäid töesti krömpsuma ja ananass andis suurepärase maitse!
Mariliis 14.aug 2013 21:06
Tõesti väga hea ja lihtne roog!
gerli 05.dets 2012 16:31
ülihea toit.
1