Vokitud toidud

Värviline vokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Karin Volmer
Leidlik roog, mis sobib hästi piiratud eelarvega.
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli ja pruunista tükeldatud grillvorstid. Lisa pipar, kurkuma ja koriander. Veena ülejäänud seltskonda, et just sina pead maitsma, kas vorst ikka maitseb hästi.
Lisa tükeldatud virsikud, raputa peale basiilikut ning kalla pannile ka pool kompotivedelikust. Kuumuta läbi ning kalla juurde porgandi-hernesegu. Nüüd on aeg maitsestada vokiroog soja- ja magusa tšillikastmega ning lisada ka teine pool kompotivedelikust.
Soovi korral võib juurde lisada ka soola, aga arstitudengid teavad selle ebatervislikku mõju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
norija 10.apr 2009 21:30
Sool nüüd küll sellest loetelust kõige kahjulikum ei ole. Muidugi juhul, kui jutt ei käi rafineeritud soolast. Meresool ja himaalaja sool on ikka pigem kasulikud.
1