Vokitud toidud

Magushapu lambaliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina köök Autor: Toidutare
Maitsev wok-roog
Kogus: 1 portsjon
 
Lõika liha 2 - 3 cm suurusteks õhukesteks tükkideks
Sega kausis oapastaga läbi ning lase vahetevahel segades 30 - 40 minutit maitsestuda.
Kalla õli woki või kastrulisse, aja kuumaks.
Friteeri liha 30 - 40 sekundit kuni punane värvus kaob.
Tõsta suure vahukulbiga välja ja nõruta.
Jäta pannile alles paar teelusikatäit õli, pane sinna ingver kurk, sojakaste, veiniäädikas, suhkur, leem, jahupasta ja seesamiõli ning sega ühtlaselt läbi.
Kalla juurde liha, sega hoolikalt läbi.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa