Vokitud toidud

Sealiha mu shu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina köök Autor: Triinu
Hiina rahvustoit. Sealiha muna ja seentega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota seeni külmas vees 25-30 minutit, loputa voolava vee all. Nõruta sõelal ja lõika õhukesteks viiludeks. Tükelda sealiha võimalikult peenikesteks ribadeks. Lõika ka hiina kapsas, bambusevõrsed ja sibul hästi õhukesteks viiludeks. Klopi munad kausis näputäie soolaga lahti. Kalla pannile 1 sl õli ja valmista munahüüve, st lase muna väikesel kuumusel segades kergelt hüübida, kuni pind veel niiskelt läigib. Tõsta kohe pannilt ära ja hoia soojas. Kalla pannile ülejäänud õli, suurenda kuumust ja prae sealiha pidevalt segades 1 minut kuni punakas värvus kaob. Lisa seened, kapsas, sibul ja bambusevõrsed ja prae segades veel 1 minut. Lisa roale ülejäänud sool, sojakste ja vein. Kuumuta toiduaineid koos vedelikuga segades 1 minut, seejärel kalla pannile munahüüve, purusta kulbi või spaatliga ja sega hästi läbi. Piserda roog üle seesamiõliga ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa