Vokitud toidud

Praetud loomaliharibad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina köök Autor: Triinu
Hiina rahvustoit. Kuivaks praetud loomaliharibad.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika liha terava noa abil võimalikult peenikesteks ribadeks, talita samuti sellerivarte ning porganditega.
Kalla kuumale pannile seesamiõli ja vähenda kohe pliidi kuumust; lisa pannile vein ja liharibad ning prae pidevalt segades kuni liha punase värvuse kadumiseni.
Kui pannile on jäänud vedelikku, nirista see tassi.
Kuumuta segades, kuni liha on täiesti kuiv.
Lisa oakaste, sojakaste, küüslauk ja suhkur ning sega põhjalikult läbi.
Kalla pannile ka porgand ja seller.
Reguleeri kuumus maksimumile, jätka segamist ning lisa sibul, ingver ja hautamisvedelik.
Jätka segades praadimist, kuni kogu vedelik on aurustunud, maitsesta setshuani pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kati 19.mai 2009 19:44
mulle meeldis väga hea !:)maaaaaaaillll-
maaaa parim!:)111!
1