Vokitud toidud

Seenewok

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi
Wok-roog seentest, sibulast ja kabatshokist. Sobib pasta, küpsetatud liha või kala juurde, samuti omletitäidiseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibul ja lõika viiludeks.
Pese kabatshokk ehk suvikõrvits ning lõika kuubikuteks.
Puhasta seened ja tükelda.
Hauta sibulat, seeni ning kabatshokke võis või margariinis wok- või praepannil vedeliku aurustumiseni.
Maitsesta rooga soola, pipra ja uhmris purustatud kadakamarjadega.
Serveeri pasta juurde koos värske tüümianiga.
Sobib ka lisandiks küpsetatud kala või liha juurde, samuti omletitäidiseks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa