Vokitud toidud

Liblikawok

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi
Liblikpastawok porru, suitsuvorsti, pirni ja tshillikastmega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda pasta kergelt soolases rohkes vees vastavalt pakendil toodud juhendile.
Puhasta, loputa ja viiluta porru.
Koori pirn, eemalda seemnekoda ning lõika viljaliha kuubikuteks.
Suitsuvorst lõika ribadeks.
Kuumuta porrut ja pirni wok-pannil õlis.
Lisa suitsuvorstiribad ning kuumuta veel mõni minut.
Seejärel lisa tshillikaste ja maitsesta purustatud musta pipraga.
Nõrutatud pasta kalla woki hulka.
Peale puista hakitu murulauk.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eike 23.dets 2008 14:24
See on minu ja mu mehe üks lemmiksööke :P
1