Vokitud toidud

ARGIPÄEVAWOK

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi
Argine wok-roog porgandist, lillkapsast, keedivorstist ja marineeritud kurgist. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta, koori ja viiluta porgandid. Loputa lillkapsas ning murra õisikuteks. Kuumuta porgandit ja lillkapsast õlis wok-pannil. Keeduvorst lõika ribadeks, lisa köögiviljale ning kuumuta neid koos mõni minut. Sega sinep puljongiga ja kalla wok-roale. Lase toidul umbes 5 minutit tasasel tulel haududa. Lõika marineeritud kurk ribadeks ja lisa roale. Serveerimisel puista peale hakitud petersellilehed.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge 12.okt 2012 08:53
Pole suurem asi.
1