Vokitud toidud

LÕHEWOK JUUSTUGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi
LÕHEWOK JUUSTUGA. Lõhewok porru, kabatshoki, apteegitilli ja Parmesani juustuga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese, puhasta ja viiluta porru. Pese kabatshokk ja lõika kuubikuteks. Pese ja poolita apteegitill, lõika ära varre alumine osa ja viiluta apteegitill ribadeks. Kuumuta kabatshokki, porrut ja apteegitilli pooles õlikoguses wok-pannil pidevalt segades mõni minut. Tõsta aedvili pannilt eraldi nõusse. Lõika lõhe umbes 1,5x1,5 suurusteks tükkideks. Kuumuta lõhekuubikuid ülejäänud õlis umbes 3 minutit. Maitsesta pipra ja soolaga ning sega juurde aedvili. Riivi juust jämedalt. Puhasta tshilli seemnetest. Pane till, sthillipipar, sool ja õli köögikombaini või mikserisse ja sega kuni ühtlase rohelise kastme saamiseni. Kalla tilliõli lõhewokile ja puista peale jämedalt riivitud Parmesani juust.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Sai, riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa