Vokitud toidud

KARRIWOK KIKERHERNESTEGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi
Wok-roog porru, baklazhaani, tomati ja kikerhernestega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese, puhasta ja viiluta porru. Pese baklazhaan ning lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta porrut-baklazhaani õlis wok pannil. Maitsesta soola, suhkru, karri ja pipraga. Pese tomatid ning lõika kuubikuteks. Loputa kikerherneid jaheda vee all, nõruta. Kalla tomatid ja kikerherned roa hulka, kuumuta. Rebi koriandrilehed tükkideks ning sega woki hulka.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Krõbe sai, maitsestamata jogurt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tammekad 25.märts 2010 20:10
Super mõnus roog. kuna mul ei olnud kodus porrut ja koriandrit, siis jätsin need panemata ning panin rohkem karrit ning lisasin natuke talvisele maitsetule tomatile juurde tomatipüreed. Kokku tuli ülihea karri ja serveerisin seda riisiga. Iga kell teeks veel. isegi mu lihasööjast mees ütles et seda võiks teinekordki teha :D
1