Vokitud toidud

Teriyaki

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ôhtuleht Autor: Ruth
Marineeritud veiselihaga wok-roog.
Valmistusaeg:

30 minutit + marineerimisaeg.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega kausis marinaadiained.
Lõika liha ribadeks, pane marinaadi ja jäta vähemalt 30 minutiks jahedasse kohta seisma.
Kuumuta wok või suurem praepann pliidil.
Ära kasuta rohkem õli.
Pane liha vähehaaval kuumale pannile ja prae kiiresti suurel kuumusel.
Maitsesta soolaga.
Lõpuks pane kogu liha pannile ja kuumuta korralikult.
Riputa lihale seesamiseemneid ja värskelt riivitud ingverit.
Serveeri koos riisi või nuudlitega ning aurutatud köögiviljaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa