Vokitud toidud

Praeviilud seente ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Praetud põrsaliha seente ja aedubadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Põrsaliha lõigata hiina moodi tuletikutaolisteks tükikesteks. Liha praadida väheses taimeõlis, seda kiiresti segades. Maitsestada soola ja musta pipraga, seejärel asetada liha kõrvale. Õhukesteks poolrõngasteks lõigatud sibul praadida kuldkollaseks. Lisada viiludeks lõigatud seened, praadida ning maitsestada. Rohelised oad panna soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeta umbes 10-15 minutit. Seentele segada juurde liha ning lasta veidi kaane all haududa. Seejärel lisada hästi nõrutatud oad ning ettevaatlikult segada. Lõpuks lisada värsked hakitud maitsetaimed. Serveerida ovaalsel või ümmargusel liual. Ubade asemel võib kasutada kuubikuteks lõigatud keedetud kartuleid. Ka neid tuleb hautada kaane all. Toit on igapäevasem, kuid väga maitsev.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa