Vokitud toidud

Sealiha karrikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Wok-roog. Sealiha karrikastmes aedviljadega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumutada pannil õli, praadida selles peenestatud küüslauk koos karripastaga. Lisada kookospiim ja kuumutada, kuni piima seest hakkab õli tulema. Lisada ribadeks tükeldatud sealiha, kuumutada 2-3 minutit. Lisada puljong ja tuletiku suurusteks ribadeks tükeldatud köögiviljad, kuumutada veel 5-6 minutit. Lisada austrikaste, suhkur, sool ja basiilik. Serveerida koos riisinuudlitega. Köögivilju ei tohi üle kuumutada, need peavad hamba all mõnusalt krõmpsuma, siis on toit maitsvam.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nelesk 02.jaan 2005 10:03
Olen sarnast rooga teinud kanaga ja erinevate aedviljadega, vastavalt tundele :P mulle õpetas seda üks aasta aasias reisinud hollandlane. Aga see selleks, igal juhul on karripasta ja kookose kombineerimine väga hea lahendus, piprase meki tasakaalustamine maheda kookosega.. Kuigi kahjuks on Eestis vajalikke aasia aineid raske ja kallis saada. Pika jutu peale oleks soovitus pruunistada ka liha pannil karripastas enne, ui lisada kookos, siis tuleb liha vürtsisem ja mõnusam :) head isu!
1