Vokitud toidud

Riisi-ananassivokiroog kanafileega

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: 100 rooga
Kiirelt valmivas vokitud roas kohtuvad mitu head maitset.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda riis rohkes vees pehmeks (mitte pudruks). Haki sibul, küüslauk ja ingver, pruunista kergelt vokkimispannil koor karriga ning tõsta kõrvale. Lõika porgand õhukesteks poolrõngasteks ja prae õlis poolpehmeks, eemalda pannilt. Viiluta šampinjonid ning pruunista õlis, tõsta samuti pannilt ära. Tükelda kanafileed ja pruunista ka need. Pane vokkimispannile tagasi kõik kõrvale pandud ained. Lisa keedetud riis ja nõrutatud ananassitükid, kuumuta segades veel 5 minutit. Viimaks maitsesta sojakastmega.
NIPP: Suvel kasuta vokiroas värskeid metsaseeni, mida otse pannil praadida saab ja kupatamist ei vaja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Oksana 23.veeb 2013 16:26
Meile väga maitses see söök. Kuna külmkapis oli ka sellerit siis panin selle varre koos porgandiga praadima. ( Minul ei võtnud ka tegemine kaua aega).Ja kanale lisasin natukene kanamaitseainet. Ja kõiki asju praadisin oliivõliga. Väga maitsev ja mees ütles, et nüüd see söök on üks tema lemmikutest.(Y)
cathy31 18.apr 2012 20:03
Jube mässamine,kõik prae eraldi ja maitse seda väärt ei olnud. Rasvane,mage ja aega läks küll kõvasti rohkem kui kirjas oli. Teist korda ei teeks.
mm 13.veeb 2012 13:14
Ma küll aru ei saa, mis selles toidus nüüd nii väga maitsvat on, täiesti tavaline.
Piret 10.dets 2011 16:46
väga maitsev ja lihtne roog, soovitan!
Triin 30.okt 2011 20:32
Väga maitsev roog! Mina panin riisi kolm korda rohkem ehk 6 dl ja siis jagus neljale inimesele! Järgmisel korral panen ingverit veidi rohkem, see annab toidule sädet! Teen kindlasti veel ja soovitan teistelegi! (P.S. Minul ei võtnud tegemine kauem aega, kui tavaline sooja lõuna- või õhtusöögi tegemine!)
kapsapea 20.veeb 2011 12:18
Njämm :) Kana pruunistades lisasin tavalist broileri maitseainet ja Santa Maria cacao-chili maitseainet ka natuke - jätab väga põneva maitse. Kui kiiresti teha vaja, siis haarasin külmutatud hiinapärase woki segu kus porgandid, sibulad ja bambusevõrsed jms põnevat. Lisasin siis veel invgerit ja küüslauku nagu retseptis. Et woki-roog ikka mõnusalt mahlane ja magus-hapu jääks lisasin lõpus veel sortsu õuna-pirni mahla :) Kõik kokku tuli super hea. 5
mari 07.veeb 2011 13:12
ma ei viitsinud eraldi praadida ja hautasin kõik asjad korraga ja tuli ikka superhea.
r2ptor 06.veeb 2011 17:20
super hea roog!
kaleidoscope 18.sept 2010 12:41
Hea roog. Oleks nüüdseks proovinud kahte moodi: täpselt siinse retsepti järgi ning natuke koguseid muutes. Minu jaoks andsid 3 küüslauguküünt liiga domineeriva maitse ja ananassi oli liiga palju, üks väike purk sobib mulle hästi. Ainus miinus sellel roal on ehk see, et ta võtab kaua aega. Kõike tuleb hakkida ja eraldi praadida. Ent kui aega ja viitsimist on, siis miks mitte.
Trinsu 08.juuli 2010 17:12
Väga maitsev ja kergelt vürtsikas. Meeldis ja tõenäoliselt teen veelgi. Ma võibolla panin ainult ingverit liiga palju, kuna veidi selle maitse domineeris, kuid ingver annab tõepoolest väga palju juurde sellele söögile. Ilma selleta ei oleks õige :)
Liisliis5 09.apr 2010 18:39
No supper hea oli.Sõime mehega kahekesi selle 4 inimese portsu ära ;)
apelsinike 07.apr 2010 23:36
Minul ei olnud ka ingverit käepärast võtta, kuid minu arust ilma selletagi tuli see väga väga hea välja. Ananass andis eriti hea maiste sinna juurde :)
jahumees 23.märts 2010 13:30
Igati söödav! lisada vvõib veidi koriandrit.
Marchy 29.jaan 2010 14:01
SUPER retsept...mu mees ütles, et see on parim söök, mis ma eales teinud olen ;)
kyddy 18.jaan 2010 12:44
Supper he, kõik sõid ja kiitsid...superlux
miaumiau 30.aug 2009 18:50
mul ka ingverit polnud, kuid asendasin selle sushi kõrvale käiva ingveriga, sobis hästi ja üliiihea tuli, sai oodatust palju-palju rutem otsa;)
picapica 24.juuli 2009 17:34
Mul ingverit polnud ja poodi minna selle pärast ei viitsinud. Super hea oli ilma ka :)
Juppstükk 16.apr 2009 13:44
väga mõnus :) ja tõesti, ilma ingverita poleks see toit see, sest juba ainuüksi see lõhn, mida ingver annab, on lihtsalt suurepärane!
tsikike 19.veeb 2009 14:07
Väga hea söök, ingverit võib julgelt panna, kuna kaalu järgi kogust ei olnud öeldud, siis panin paari-kolme cm pikkuse väikese jupi, aga oleks võinud rohkemgi panna. Seened ja ananass olid ka väga maitsvad selles toidus.
siilimiili 24.nov 2008 20:44
Issver, nii hea .... See ingver annab sellise vürtsise maitse(ma pole varem ingverit kasutanud). Tõesti mõnus roog.... isegi laps sõi...
udidadi 22.nov 2008 20:31
väga maitsev! kindlasti ärge jätke ingverit lisamata!
1