Vokitud toidud

Veiselihavokk spargelkapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vürtsikas vokiroog veiselihast, mille teeb eriti hõrguks tšillikastet, küüslauku ja ingverit sisaldav marinaad.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 2 tundi kuni üleöö marinaadis + 20 minutit valmistamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Puhasta loomaliha kelmetest, lõika tükkideks ja pane kaussi. Sega kokku peenestatud küüslauk, tšillikaste, hakitud ingver, piprasegu ja sojakaste. Kalla marinaad lihatükkidele ning lase paar tundi kuni üleöö maitsestuda. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ja need omakorda pooleks.
Puhasta porgandid ja lõika tikkudeks. Kuumuta vokkpannil õli ning pruunista maitsestunud lihatükke 2–3 minutit. Kalla peale marinaad ja 1 dl vett, kuumuta. Lisa spargelkapsas ja porgand, maitsesta vajadusel soolaga ning kuumuta veel 2–3 minutit. Jälgi, et kapsas jääks krõmpsuks.
Serveeri kuumalt riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa