Vokitud toidud  » Lihaga

Nuudliroog sealiha ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Singapuripärane roog valmib imepeenikestest riisinuudlitest. Lisaks on selles kerges toidus ohtralt rohelisi ube ja idusid.
Kogus: 4 portsjonit
Murra riisinuudlid väiksemateks tükkideks ja vala peale soolaga maitsestatud keedetud vesi. Lõika liha ribadeks. Haki küüslauguküüned ja sibul. Lõika porgand imepeenikesteks ribadeks. Kuumuta vokkpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli. Lisa hakitud küüslauguküüned ja liha, kuumuta veidi ja tõsta kõrvale. Kuumuta veel 1 sl õli. Lisa hakitud sibul ja karripulber ning kuumuta paar minutit. Lisa tükeldatud oad, porgand, suhkur, sool ja pisut vett ning kuumuta veidi. Lisa liha, riisinuudlid, sojakaste, idud ja krevetid ning sega läbi. Puista üle rohelise sibulaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ints 14.jaan 2012 16:26
tegin krevettidega, tuli väga hea ;)
Brüleekreem 10.apr 2011 10:21
Sups-sups ja valmis ja väga hea.
Haruldus 22.märts 2010 13:14
Tegin ka ja täitsa hea tuli :). Mõnus pulkadega nosida :).
1