Vokitud toidud  » Lihaga

Punase karri vokiroog sealihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Aasiapärane toitev vokiroog
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha ribadeks ja pruunista wok-pannil kuumas õlis. Lisa kuubikuteks lõigatud paprika ja ribadeks lõigatud kapsas, küpseta pideval segades 3-4 minutit. Lisa ülejäänud ained ja lase tasasel tulel paar minutit haududa.
Serveeri riisinuudlite või jasmiiniriisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tammekad 07.apr 2012 12:10
SUPER maitsev roog! Tegin kala ja austrikastmeta, aga tulemus oli ÜLIMÕNUS! Isegi mu pirtsakas 2-aastane sõi nii et põsed punnis. Soovitan!
1