Vormitoidud

Kartuli-hakkliha vormiroog

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: 100 rooga
Britid tunnevad seda Shepherd's Pie nime all ja kasutavad toidu valmistamisel lambaliha. Asendades selle veisehakklihaga ja lisades rohkelt köögivilja, saad maitsva lahja roa, mis vajab lisandiks vaid värsket salatit.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusteks 35 minutit Küpsemiseks 20-25 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Pane kartulid soolaga maitsestatud vette keema. Koori ja tükelda sibul, purusta küüslauk. Kuumuta pannil õli, pruunista selles sibul. Sega hulka hakkliha ja basiilik, prae 5 minutit. Lisa purustatud küüslauk, tükeldatud oad ja tomatid, hauta 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta hakklihasegu võiga määritud vormi. Kartulipudru jaoks tambi kartulid puruks või püreesta. Sega hulka kuum piim, muna ja või, maitsesta soolaga. Tõsta puder hakkliha peale ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta rooga ahjus 190°C juures 20-25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ikka123 24.okt 2012 15:41
Mina unustasin muna ära, basiilik polnud värske, küüslauku läks rohkem, tomatist osa panin püreed ning hakkliha oli siga veis. Muudatusi sai päris palju, aga untsu see rooga ei keeranud ;)
Merike 21.nov 2011 12:56
Kasutasin selle toidu tegemisel eelmise päeva kartuliputru. Kartulipudru küll ilma munata, aga kõik muu nagu retseptis. Tulemus väga hea. Soovitan proovida.
tean123 27.sept 2011 17:38
Väga hea,kiire ja lihtne!
maigi6 21.märts 2011 21:40
Aedubade asemel sobib siia väga hästi ka keedetud porgandi kuubikuid panna. Kartulipudru sisse soovitan lisada riivitud parmesanijuustu, mis annab hea meki.
GG 11.jaan 2011 16:29
Vägaa supppper ! 5 Soovitan!
siirikirikal 06.mai 2010 17:35
ikka tohib
PP 06.mai 2010 17:20
Kas veisehakkliha tohib asendada koduse hakklihaga ehk siis segahakklihaga? :)
Siramisu 03.mai 2010 22:38
Mina proovisin seda retsepti samuti hapukurgiga ja tõesti maitse on ülimõnus. Mõnusalt mahlane.
NH 05.nov 2009 13:30
Ma mugandasin retsepti enda maitse järgi ja jätsin ära basiiliku ja aedoad ning selle asemel panin hapukurki ja tulemus oli super! Terve pere kiitis, tegime seda kohe 2 päeva järjest! :Y
mm 19.aug 2009 16:34
võib veel lisada seeni, kas siis purgi või otse metsast. annab mõnusa maitse juurde!
erletaklai 16.aug 2009 20:30
Inglismaal on põhjas jah liha, millel võib sees olla herneid ja porgandit ja selle kõrvale süüakse tomatikastmes ubasid soojaks lastult ja see on tõesti väga maitsev.
meggy 16.aug 2009 18:11
olen seda palju teinud, kasutan kartulipudru pulbrit, siis läheb kiirelt , kuigi omatehtud kartulipudruga saab ehk maitsvam.
hanka 30.apr 2009 20:21
See ongi mõnus suutäis!
sumberg 03.dets 2008 09:07
tundub mõnus suutäis :)
1