Vormitoidud

Pelmeenipitsa

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Pereköök
Pelmeenipitsa on lihtne ja odav, ent siiski väga maitsev roog, milles saab ära kasutada kõikvõimalikke kodus leiduvaid toidujääke.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Suurem osa selle roa komponentide valikust jääb tegija otsustada, kusjuures kasutada võib kõike, mida külmkapis leidub – porgandikuubikuid, paprikat, tomatit, maisi, vorsti, segi eelmisest päevast järelejäänud kartulid sobivad.
Kalla ahjuvormi põhja veidi õli, lao otse sügavkülmast võetud pelmeenid üksteise kõrvale ja laota saiakate nende peale. Katteks kasuta kõike, mida sobivaks pead. Oluline on vaid see, et segu ei jääks kuiv. Kõige peale raputa riivjuustu ja pitsamaitseainet. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30-40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
veera 30.aug 2012 17:27
hea söök
Matu 09.jaan 2012 17:47
Soovitan!
vepi 21.juuni 2011 22:00
Väga hea, soovitan kõigile! Lisasin peekonit ja paprikat, mis tegi minu meelest pitsa väga maitsvaks :)
Arvasin 11.okt 2010 16:54
et tegemist on minu kiiksuga selliseid asju teha, kui tundub, et mitte. Ise olen kasutanud riiv juustu pannud kihi otse pelmeenidele sinna peale juurikad, hapukurki või marineeritud kurki, vahel mingeid pizza kastmeid või tomatipastat, sibulat, kõige peale jälle juustu ja siis olen ka piima muna seguga üle valanud. Piima muna segu hulka panen ka pizza maitseainet ja muid maitseaineid mis parasjagu pähe kargavad. Suhteliselt vaba valikuga saab seda teha jah, selline nädala ringvaade tüüpi toit :D
Hindaja 08.mai 2010 19:42
Hästi hea soovitan kindlasti kõigile:Y
liisa40 26.sept 2009 12:48
:Ptegin ära eile.ilma külmutatud juurikateta.retsept oli pereköögis.oli hea asi küll.kadus vormist nii kiiresti,et ei saanud arugi.homme tuleb sõbrants,teen talle ka.kauunist sügist!:)
Pesa 19.veeb 2009 13:25
Aga millal need külmutatud köögiviljad panna tuleb? Või millise kihi vahele need käivad?
vmustankin 03.nov 2008 19:53
Olen sarnast pitsat teinud oma 20 aastat. Aga mina panen siis pelmeeid õlitatud ahjupannile, peale valan omleti, hoian veidi ahujs, siis peale ketsup või tomatipasta ja siis kõik muu mis keegi soovib (lihatooted võib välja jätta kuna pelmeenid sisaldavad ise liha).Peale võib panna mida külmikus parasjagu on ja kõige peale juust ja pizzamaitseaine ning uuesti ahju ja umbes ta 10 min pärast valmis ongi. Piisab ka ainult juustust ja pizzamaitseainest peale. Tulems on väga hea. Olen seda teinud väga paljudele inimestelenenede aastate jooksul ja kõigile on väga maitsenud ning kõik on alati üllatunud olnud, et nii saab ka teha ja maitsev ka veel. Eriti hinnatakse seda pizzat sellepärast, et pizzapõhja tegema ei pea (see ei kipu inimestel tavaliselt õnnestuma), aga see pitsa ikka maitsev ja mõnus . Proovige ja te üllatate meeldivalt oma peret ja tuttavaid. Soovitan soojal (külmalt kõlbab ka;)
1